Kinesiske Weekend Skole i Aarhus

MÅLSÆTNING:

Målet med Århus Weekend Kinesiske skole af Århus Kinesiske Kulturforening(herefter kaldet “ACCA” ) er, at give kinesisk sprogundervisning til studerende på en sjov og inspirerende måde, og understøtte hver enkelt elev i:
• At kommunikere på kinesisk
• At læse og skrive på kinesisk
• At forstå kinesisk kultur gennem læringsprocessen.
Desuden skal vores studerende kunne bruge kinesisk som en naturlig måde at forstå, tænke og udtrykke sig på.

OM OS:

I 1993 blev den kinesiske weekend skole oprettet af ACCA. Det er en weekend skole med undervisning primært om lørdagen.

Incitamentet til at skabe en kinesisk skole i Århus, var ønsket om, at tilbyde kinesisk sprogundervisning til børn af kinesiske indvandrere i Århus. I løbet af de sidste 20 år har vi undervist elever på kinesisk, uanset hvor mange studerende vi havde på holdene. Nogle af de studerende har studeret hos os i mere end otte år og vi har med succes hjulpet mere end 50 elever, til at nå et niveau, hvor de har kunne modtage en videregående uddannelse på kinesisk.

De seneste år har vi set stigende interesser for at lære kinesisk blandt danskere samt blandt tredje generation af kinesiske indvandrere.

I øjeblikket har vi to klasser: Begynderniveau samt primaryniveau, med i alt 16 studerende i alderen 5-13 år. Udover almindelig klasseundervisning, gør vi også brug af alternative læringsaktiviteter som sange, spille spil, se kinesiske film, lave forskellige præsentationer samt deltage i det årlige kinesisk nytårsshow. Vi er lige nu i gang med etablering af et kinesisk bibliotek, samt afholde en kinesisk sommerlejr. Og vi er i gang med at undersøge muligheder for at oprette en klasse for voksne.

Vi underviser hver søndag kl. 13.00-15.00

Undervisningsadresse: N. J. Fjords Gade 2(Parking is available nearby)

Kontact Shirley Qi

Email: chineseclass@aacca.dk

Tel: +45 2889 0226

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Follow by Email
Facebook